Gratis!
Locatie Café
Datum za 15 okt'22
Zaal open 20:00
Aanvang 20:00
Genre Themafeest

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Beat the DJ is dé DJ contest van Bergen op Zoom en omgeving. Opkomende DJ-talenten krijgen de kans om zichzelf te bewijzen met hun DJ-skills. Daarnaast krijgen ze tijdens hun deelname intensieve begeleiding van de jury. De voorrondes vinden plaats op diverse locaties en de finale is in Gebouw-T. Beat the DJ wordt georganiseerd door hét jongerenplatform van Gebouw-T, Young Creations!

Voorronde nummer 1 vindt plaats in El Corazon in Roosendaal. El Corazon is dé plek voor jongeren in Roosendaal om uit te gaan met diverse (thema) feesten die wekelijks georganiseerd worden is er voor ieder wat wils. De eerste DJ’s zullen hier strijden voor een plekje in de finale. Van de zes zullen er twee door mogen naar de volgende ronde. Van de deelnemers zal er een publiekswinnaar gekozen worden en een jurywinnaar.

Dit zijn de eerste DJ’s die gaan draaien voor een plekje in de finale
Met trots presenteert Beat the DJ de eerste zes finalisten voor een plekje in de finale gaan. Met een veelzijdigheid aan genres staat er een heerlijk gemixt programma klaar. Wie kom jij aanmoedigen?!

4AM
Alwin Vrede, ook wel bekend als 4AM, trapt Beat the DJ af met zijn set. Hij staat bekend om het maken van bijzondere samenstelling aan genres en sounds. Verwacht van alles: van tropische afro beats naar HipHop, House, Reggae en Disco.

Emma
De tweede DJ is Emma van de Wiel. Deze 21-jarige dame verzorgt een mix van House, Techno, Tech House, EDM, Moombahton en Reggaeton.

Dutch Hour
Helemaal passend gaat dit DJ trio als derde hun set laten zien en horen. Dutch Hour is begonnen in 2019 en staan sindsdien bekend om hun remix en techno skills.

JAIYM
JAIYM staat voor de hardere kant van techno. Hij heeft al op menig festivals gedraaid en probeert nu de jury en het publiek in West-Brabant verder te betoveren.

Mr. Angel
Is zijn draaistijl even lief als zijn naam doet denken? Volgens ‘Mr Angel’ himself is stilstaan absoluut geen optie tijdens zijn set, of het nou Tech & Tribal House is of Moombahton.

DJ Hardforce
Last but not least, DJ Hardforce sluit de avond knallend af met zijn freestyle, raw hardcore set.