Locatie Zaal
Datum do 10 jan'19
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Eerie Wanda

Eerie Wanda is het geesteskind van audio- en beeldend kunstenaar Marina Tadic. Marina werd geboren aan Kroatische ouders in het voormalige Joegoslavië en werd een politieke vluchteling toen ze nog maar 6 jaar oud was. In Eerie Wanda’s muziek zweeft Tadic achteloos over de dartele baslijntjes, scherpe ritmes en onweerstaanbare gitaarlijnen. Tadic put uit de kracht van doelgerichte eenvoud en zonneklare melodieën. Niet voor niets stond Joyful Noise Recordings uit Indiana te popelen het fraaie, nieuwe album Pet Town uit te brengen. Met behulp van minimale opnametechnieken vormen zich liedjes van pure intuïtie, terwijl ze inspiratie put uit eenzaamheid. Op donderdag 10 januari komt ze naar Gebouw-T!

Any Minute Now!

Popjournalist Willem Jongeneelen loopt in Nederland en België regelmatig tegen bijzondere artiesten aan. Relatief beroemd of soms nog totaal onbekend, in wat voor genre dan ook. Tijdens Any Minute Now! stelt hij steeds zo’n nieuwe naam voor en draait hij relevante plaatjes rond het optreden. In zijn optiek hebben al die (relatief) nieuwe namen één belangrijk aspect gemeen: ze maken urgente muziek. Ze bezitten een sound die helemaal van deze tijd is, of schrijven/spelen liedjes van een kwaliteit die juist helemaal tijdloos is. Het zijn altijd namen die gehoord moeten worden! En omdat de massa het nog niet weet, kan dat ook nog altijd voor een sympathiek lage entreeprijs!

Vrient van T

Ben jij een muziekliefhebber, hou je ervan om nieuwe bands te ontdekken en ga je graag naar Gebouw-T? Word dan VrienT van T! Voor een klein bedrag per jaar ontvang je een persoonlijke T-Card waarmee je profiteert van leuke kortingen en aanbiedingen, zoals korting op tickets voor Any Minute Now shows! Klik hier voor meer informatie.