Locatie Zaal
Datum do 27 dec'18
Zaal open 20:00
Aanvang 20:00

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Artwork: Armand Bakx

Nieuw: Any Minute Now!

Popjournalist Willem Jongeneelen loopt in Nederland en België regelmatig tegen bijzondere artiesten aan. Relatief beroemd of soms nog totaal onbekend, in wat voor genre dan ook. Tijdens Any Minute Now! stelt hij steeds zo’n nieuwe naam voor en draait hij relevante plaatjes rond het optreden. In zijn optiek hebben al die (relatief) nieuwe namen één belangrijk aspect gemeen: ze maken urgente muziek. Ze bezitten een sound die helemaal van deze tijd is, of schrijven/spelen liedjes van een kwaliteit die juist helemaal tijdloos is. Het zijn altijd namen die gehoord moeten worden! En omdat de massa het nog niet weet, kan dat ook nog altijd voor een sympathiek lage entreeprijs! Voor het najaar van 2018 zijn de namen van de eerste drie edities reeds bekend: 4 oktober Go March (B), 8 november Mooneye (B), 27 december Bert Dockx (B). De entree is telkens 7.50 Euro.

Bert Dockx (be)

Bert Dockx is zonder twijfel één van de meest unieke en begeesterde muzikanten en songschrijvers van de laatste jaren. Als spil van het zeskoppige Flying Horseman, als één derde van het onvolprezen Dans Dans en in zijn eentje met het Nederlandstalig, akoestische project Strand speelde hij in ijltempo een reeks indrukwekkende albums en shows bij elkaar. In 2015 trad hij voor het eerst naar buiten met Covers door Bert Dockx, een ode aan zijn inspiratiebronnen geheel gebracht in Dockx’s eigenzinnige stijl. In de zomer van dat zelfde jaar mocht hij tevens de cultuurprijs van de KU Leuven ontvangen, een tweejaarlijkse prijs uitgereikt aan een hoogstaand en vernieuwend levend Belgisch kunstenaar.Met zijn bezwerende live performances weet hij de toeschouwer steevast bij de keel te grijpen. Verwacht een avond met indringende versies van eigen werk, als ook enkele prachtige covers.

Facebook Bert Dockx

Vrient van T 2 voor 1 actie

Ben jij een muziekliefhebber, hou je ervan om nieuwe bands te ontdekken en ga je graag naar Gebouw-T? Word dan VrienT van T! Voor een klein bedrag per jaar ontvang je een persoonlijke T-Card waarmee je profiteert van leuke kortingen en aanbiedingen, zoals 2 tickets voor de prijs van 1 voor Any Minute Now! Klik hier voor meer informatie.