Locatie Zaal
Datum za 09 dec'23
Zaal open 20:30
Aanvang 20:30
Genre Themafeest
Tickets:
Voorverkoop € 12.00
Deurticket € 13.00
Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe
koop tickets
koop tickets

Dansen gegarandeerd tijdens 80’s Verantwoord in Gebouw-T. Trek die mooie schoenen aan en je beste outfit en dompel je onder in de jaren 80

Let’s dance! 80’s Verantwoord is al meer dan twintig jaar de grootste, leukste en kleurrijkste nacht bomvol credible knallers uit een nooit vergeten tijd. Laat je meenemen naar de jaren van neon licht, Pac-man en een flinke bos gewafeld haard, compleet met al die foute en net zo goede moves.

Dans in het licht van de Rubix-cube en poets je Marios Bros-skills op. Tuimel terug de tijd in met Bowie, Whitney, The Cure, Prince, Duran Duran en alles wat jij maar aanvragen kunt. Of je destijds nou een onstuimige puber was, of Kate Bush pas ontdekte in een Stranger Things-binge; 80’s Verantwoord is er voor iedereen!

Van iconische videoclips tot de Atari, 80’s Verantwoord brengt van alles mee om te beleven. Breng je beste vrienden of maak nieuwe op de dansvloer, dan wordt het niets anders dan onvergetelijk! Na afloop wil je niet anders dan de klok stilzetten, want zeg nou zelf; er gaat toch niks boven de 80’s?