Locatie Rabozaal
Datum za 30 okt'21
Zaal open 21:00
Aanvang 21:00
Genre Themafeest
Tickets:
Voorverkoop € 12.00
Deurverkoop € 13.00
Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe
koop tickets

Vanwege de aanhoudende van de maatregelen vanuit de overheid wordt dit evenement verplaatst én omgetoverd tot een reguliere 80’s Verantwoord. Weer een echte dansavond zonder zorgen! Nieuwe datum zaterdag 30 oktober 2021. Gekochte tickets blijven geldig op de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.

80’s Verantwoord brengt de credible knallers en vergeten parels uit de jaren 80 terug naar de dansvloer van Gebouw-T in Bergen op Zoom! ??
Van Bowie tot The Clash en a-ha; onze DJ’s zoeken de spannende grens op tussen kwalitatieve topplaten en (corny) hitjes. Haal die foute, onvergetelijke en onvergelijkbare 80’s dansmoves uit de kast, Doe Maar! ✨

80’s Verantwoord brengt ook jouw beste vriend van toen mee om op te spelen: de Nintendo. Want wat zijn de jaren ’80 zonder Nintendo-games? Precies. Als The Cure zonder bos, als George Michael zonder geloof, als Bon Jovi zonder zijn lokken: een kale boel.

Laat je in één avond volledig onderdompelen in het beste van de jaren ’80 terwijl de VJ’s Clipsync, Switchdoctor of DirtyBrown bijpassende commercials en pop- en pulpclips voorbij laten komen.

Is je lievelingsnummer nog niet voorbijgekomen, vraag hem zelf aan met de bliksemse verzoekjeszuil. ⚡️