Laatste kaarten
Locatie Zaal
Datum di 27 apr'21
Zaal open 13:00
Aanvang 14:00

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Het onbeantwoorde gevoel dat we graag stiekem willen dansen in Gebouw-T, maar dat dit nog steeds niet kan, buigen we om naar iets nieuw, iets speciaals! 80’s Verantwoord is er óók in tijden van anderhalve meter afstand. Op maat gemaakt om zittend van te genieten, transporteren we je terug naar het decennium van neon licht, Rubiks Cubes met een glaasje Pisang Ambon en dat allemaal verantwoord met 80’s Onbeantwoord! Een totaalmiddag met heel veel muziek, decor, maar vooral een vurige 80’s popquiz bij Gebouw-T.

Stel je jaren ’80-kennis op de proef tijdens de grote 80’s Onbeantwoord Quiz met leuke prijzen! Altijd al een faxapparaat of 80’s Verantwoord-collectibles willen hebben? Dit is je kans! We overladen jullie met oude beeldbuis en radio fragmenten, en natuurlijk heel veel jaren ’80 muziekvragen. DJ-duo The 7-Inch Twins staan als levende encyclopedieën garant voor muzikale ontdekkingen die zelfs de meest doorgewinterde kenner verrassen. Met weetjes en verhalen en af en toe gewoon keihard meezingen met de allergrootste; The Cure, Prince, Whitney, Bowie. Laat je permanentje uit de krul blazen tijdens deze 80’s Onbeantwoord totaalmiddag!

Er zijn een beperkt aantal kaartjes verkrijgbaar en het betreffen allemaal zitplaatsen. Let op: om toegang te krijgen tot dit concert moet je een negatieve testuitslag (binnen 40 uur voor het evenement) laten zien. Maak je afspraak enkel via www.testenvoortoegang.nl

Pilot ‘Testen voor Toegang’

Gebouw-T doet mee met de pilot ‘Testen voor Toegang’. Op 25, 26 en 27 april openen wij voor 3 evenementen onze deuren. Tijdens deze pilot evenementen krijg je toegang tot Gebouw-T wanneer je een negatieve testuitslag laat zien die je maximaal 40 uur voor het evenement hebt verkregen. Een sneltestafspraak kun je enkel via www.testenvoortoegang.nl regelen. Je ontvangt na de sneltest de uitslag binnen een uur. Ben je negatief getest? In de CoronaCheck-app (downloadlink: Apple iOS en Google Android) zet je de testuitslag om in een digitaal testbewijs. Neem je digitale testbewijs (in de CoronaCheck app) mee naar Gebouw-T en laat het bij de ingang scannen door één van onze medewerkers, naast je concertticket natuurlijk. Lees hier de FAQ!