Uitverkocht
Locatie Rabozaal
Datum za 24 apr'21
Zaal open 22:30
Aanvang 22:30
Genre Overige
Tickets:
Tweepersoonstickets € 30.00
Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe
uitverkocht

Vanwege de verlenging van de maatregelen vanuit de overheid wordt dit concert verplaatst. Nieuwe datum zaterdag 24 april. Gekochte tickets blijven geldig op de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.

Het onbeantwoorde gevoel dat we graag stiekem willen dansen in Gebouw-T, maar dat dit nog steeds niet kan, buigen we om naar iets nieuw, iets speciaals! 80’s Verantwoord is er óók in tijden van anderhalve meter afstand. Op maat gemaakt om zittend van te genieten, transporteren we je terug naar het decennium van neon licht, Rubiks Cubes met een glaasje Pisang Ambon en dat allemaal verantwoord met 80’s Onbeantwoord! Een totaalavond met heel veel muziek, decor, maar vooral een vurige 80’s popquiz bij Gebouw-T.

Meerdere rondes 80’s Onbeantwoord Quiz
Stel je jaren ’80-kennis op de proef tijdens de grote 80’s Onbeantwoord Quiz met leuke prijzen! Altijd al een faxapparaat of 80’s Verantwoord-collectibles willen hebben? Dit is je kans! We overladen jullie met oude beeldbuis en radio fragmenten, en natuurlijk heel veel jaren ’80 muziekvragen.

DJ-duo The 7-Inch Twins staan als levende encyclopedieën garant voor muzikale ontdekkingen die zelfs de meest doorgewinterde kenner verrassen. Met weetjes en verhalen en af en toe gewoon keihard meezingen met de allergrootste; The Cure, Prince, Whitney, Bowie. Laat je permanentje uit de krul blazen tijdens deze 80’s Onbeantwoord totaalavond!