Uitverkocht
Locatie Zaal
Datum za 05 nov'22
Zaal open 20:30
Aanvang 21:00
Genre Rock

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

666 The Nightmare was jarenlang een fenomeen op de Nederlandse podia. Totdat de band besloot om er na 19 jaar mee te stoppen. Na een succesvolle reünieshow op Op De T Festival kon een echte zaalshow natuurlijk niet ontbreken. Op zaterdag 5 november staat 666 The Nightmare in Gebouw-T.

Tijdschema
20:30 uur – deuren open
21:00 uur – Popcorn Dogz
22:15 uur – 666 The Nightmare
00:00 uur – verwacht einde

Na 666 The Nightmare ging een groot deel van de band op in de Queen-tribute band Crazy Little Things dat onlangs de eerste landelijke theatershow afsloot. Voor drummer Jean-Paul Heck en gitarist Conrad Hultermans een mooi moment op eenmalige reünie bij de bandleden te opperen. ,,En iedereen was meteen voor. We hebben in een periode van 19 jaar zoveel mooie dingen gedaan. We deden de support van onder meer Alice Cooper, Blue Őyster Cult, The Sweet, Uriah Heep en talloze andere grote bands. Daarnaast speelden we jaarlijks Gebouw-T helemaal vol.”

De band zal zich storten op de bekendste songs uit het oeuvre dat al die jaren werd gespeeld. ,,We hebben in die 19 jaar zeker een playlist van 80 nummers samengesteld dus er valt genoeg te kiezen.” Naast Hultermans en Heck zullen ook gitarist Lars van Herel en bassist Jan Luijks erbij zijn. Zij zijn met Heck de muzikanten die in alle bezettingen van 666 The Nightmare speelden. Zanger Marijn Geluk en zangeres Debby Zimmermann die samen met Van Herel en Heck in Crazy Little Things spelen en het zangfront in de laatste bezetting vormden, zijn ook van de partij. Op toetsen doet Daniel Snoeren uit Oosterhout mee. Hij was jarenlang de vaste toetsenman en achtergrondzanger van 666 The Nightmare.

Support: Popcorn Dogz
Popcorn Dogz is een energieke ‘all star tribute rock band’ die zijn thuishaven heeft in Willemstad. De band voert je langs een rijk repertoire van de beste en spannendste rock songs vanaf de 70 jaren tot de zero’s maar ook hedendaagse songs. Classics en onverwachte nummers passeren de revue! The Kings, Royal Blood, The Beatles, David Bowie, AC/DC, Black Crowes, Talking Heads maar ook Foo Fighters worden gecoverd met hun eigen PopCorn sausje. Popcorn Dogz bestaat uit: Jean Marie Tournier – zang, Roberto Mancini – gitaar, Lennard Visser – gitaar, Leo van Gorp – basgitaar en Gert-Jan de Koster – drums. PopCorn Dogz neemt je mee op een muzikale road trip.