Locatie Rabozaal
Datum vr 26 mrt'21
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Genre Blues
Tickets:
Voorverkoop € 12.5
Deurverkoop € 15.00
VrienT van T € 11.5
Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe
koop tickets

Vanwege de strengere maatregelen vanuit de overheid is dit concert verplaatst naar een nieuwe datum: vrijdag 26 maart 2021. Gekochte tickets blijven geldig. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.

DRY RIVERBED TRIO
In 2014 zet het Dry Riverbed Trio zijn eerste muzikale stappen op het podium. Na een reeks succesvolle optredens in Nederland focust de band zich op een eigen sound binnen de roots scene. Het trio laat zich hierbij inspireren door bands uit het gehele spectrum van old school rhythm and blues, rock and roll tot aan country. Het gitaarspel van Dusty Ciggaar is ongekend en elke echte blues liefhebber geniet van zijn virtuositeit en eigen geluid. Zijn broer Darryl speelt de drums en Ronald Tilgenkamp de contrabas. Dusty speelt vaak met Ian Siegal met wie hij al eerder optrad op het Bergs Bluesfestival.

MINDBLOW
Een jonge, frisse bluesband uit Bergen op Zoom. Zangeres Nienke Dingemans is 16 jaar, maar heeft een stem om stil van te worden. De jonge gitaarvirtuoos Yoebe Hollestelle mocht als tiener met Joe Satriani het podium delen. Wouter Terlaak speelt basgitaar. Tijdens de T-sessies waren ze al regelmatig te zien met drummer Herman Bierhuizen, die deze ‘formatie” op sleeptouw neemt. Wat een jonge talenten! Vorig jaar in de foyer, maar nu op de “mainstage”. Dat wordt weer genieten!!

MEREL VAN DE KEER
Merel van de Keer is een veelzijdige mixed roots gitariste en singer-songwriter uit Raamsdonksveer. Na 6 maanden intensieve voorbereiding debuteerde zij in november 2019 met haar soloshow die goed wordt ontvangen met veel lovende reacties van het publiek.  Haar muziek kenmerkt zich door een typerend en indrukwekkend gitaarspel. Sterke melodieuze zang- en gitaarlijnen worden afgewisseld met agressieve solo’s en een uitdagende fingerpicking-stijl.