Locatie Zaal
Datum za 02 okt'21
Zaal open 19:00
Aanvang 19:30

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Voor toegang tot Gebouw-T is een coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Dit kan met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of recent negatieve test via Testen Voor Toegang (maximaal 24 uur voor aanvang). Voor het maken van een testafspraak of meer informatie over Testen voor Toegang check de website. Benieuwd naar wat de Covid-19 gerelateerde maatregelen verder voor jou en voor dit evenement betekenen? Klik hier voor meer informatie.

MEENA CRYLE & THE CHRIS FILLMORE BAND (AT)
Dit muzikale koppel uit Oostenrijk toert al jaren lang door Europa en Amerika. Meena en Chris trekken al van kinds af aan met elkaar op en werken al jaren samen.  Meena heeft een geweldige bijna hese doorleefde strot en met haar fabuleuze talent slaagt zij erin uit de blues, blues rock, ballads, soul, rock een eigen stevige soul-blues te creëren. Meena mag zich als zangeres meten met de besten uit het genre. Het gitaarspel van Chris is werkelijk ongenaakbaar en roept herinneringen op aan Stevie Ray Vaughan. Deze twee voelen elkaar blindelings aan en brengen al zoveel jaren inspirerend en creatief nieuwe muziek. We zijn heel blij met deze afsluiter op onze 12e editie!

DRY RIVERBED TRIO
In 2014 zet het Dry Riverbed Trio zijn eerste muzikale stappen op het podium. Na een reeks succesvolle optredens in Nederland focust de band zich op een eigen sound binnen de roots scene. Het trio laat zich hierbij inspireren door bands uit het gehele spectrum van old school rhythm and blues, rock and roll tot aan country. Het gitaarspel van Dusty Ciggaar is ongekend en elke echte blues liefhebber geniet van zijn virtuositeit en eigen geluid. Zijn broer Darryl speelt de drums en Ronald Tilgenkamp de contrabas. Dusty speelt vaak met Ian Siegal met wie hij al eerder optrad op het Bergs Bluesfestival.

MINDBLOW
Een jonge, frisse bluesband uit Bergen op Zoom. Zangeres Nienke Dingemans is 16 jaar, maar heeft een stem om stil van te worden. De jonge gitaarvirtuoos Yoebe Hollestelle mocht als tiener met Joe Satriani het podium delen. Wouter Terlaak speelt basgitaar. Tijdens de T-sessies waren ze al regelmatig te zien met drummer Herman Bierhuizen, die deze ‘formatie” op sleeptouw neemt. Wat een jonge talenten! Vorig jaar in de foyer, maar nu op de “mainstage”. Dat wordt weer genieten!!

MEREL VAN DE KEER
Merel van de Keer is een veelzijdige mixed roots gitariste en singer-songwriter uit Raamsdonksveer. Na 6 maanden intensieve voorbereiding debuteerde zij in november 2019 met haar soloshow die goed wordt ontvangen met veel lovende reacties van het publiek.  Haar muziek kenmerkt zich door een typerend en indrukwekkend gitaarspel. Sterke melodieuze zang- en gitaarlijnen worden afgewisseld met agressieve solo’s en een uitdagende fingerpicking-stijl.