5 februari 2021

Een webinar of livestream organiseren? Ontdek de mogelijkheden bij Gebouw-T

Heeft jouw organisatie, bedrijf of onderwijsinstelling behoefte om interactief en online contact te (blijven) hebben met klanten, stakeholders of (potentiële) bezoekers? Een interessante manier om te communiceren en interactie te bedrijven met je doelgroep: webinars en livestreams. Waar doe je dit beter dan in een poppodium dat volledig en kwalitatief is ingericht met licht, geluid én techniek?

COVID-19 maakt het een uitdaging om op grote en kleinere schaal contacten te onderhouden. Gebouw-T en haar partners zorgen voor een turn-key oplossing die online of hybride (een combinatie van online en offline) meetings zoals webinars en AV-registraties mogelijk maken. Dit doet Gebouw-T door kwalitatieve, technische- en proces-gerelateerde ondersteuning te bieden. De bijeenkomsten (webinars, hybride congressen, meetings) overstijgen de standaard videochat-sessie via Zoom of Microsoft Teams. Dit door een geschikte podiumsetting en de aanwezige technische faciliteiten waaronder multicam-opnames, het lichtplan, podiumdesign en de combinatie met live gasten, bezoekers en de online omgeving.

Met onze samenwerkende partijen kan extra toegevoegde waarde gecreëerd worden aan deze (online) meetings. Als voorbeeld live digitaal tekenaar Steven Bouwens (Visueel Vergaderen) die tussentijds wil energizen door kort de tussenstand van de meeting in getekend beeld te delen.