19 mei 2020

Beleef Op De T Festival dit jaar vanuit je woonkamer

Geen 10e editie Op De T Festival dit jaar, dat wisten jullie al. Maar omdat wij het enorm missen bieden we een klein beetje troost met ‘Op De T in je Woonkamer’. Een livestream met een collectie van bijdrages van artiesten die de afgelopen 9 jaar op het festival hebben gespeeld. Verwacht intieme video’s van JP de Klerk, The Juke Joints, Convoi Exceptional, De Hobbyisten, Jannes van Kaam en Rene Vriens. De laatstgenoemde is vrijwilliger van het eerste uur bij Gebouw-T, het festival en een doorgewinterde muzikant die onlangs indruk maakte tijdens een online vrijwilligersborrel. Daarom mag hij niet ontbreken. Festivalhost Matthijs van Dam praat de uitzending aan elkaar.

Het festival zou dit jaar de 10e editie vieren maar het coronavirus gooide helaas roet in het eten. Het jubileumjaar wordt in 2021 dubbel en dwars gevierd. Op donderdag 13 mei, hij kan maar vast in de agenda staan.

Maar deze donderdag toch een beetje Op De T Festival dus. De weersvoorspellingen voor Hemelvaartsdag zijn uitstekend dus plof donderdagavond in je meest relaxte tuinstoel, laptop aan, hapje en dranken bij de hand en genieten maar. Vanaf 20.30 uur via www.gebouw-t.nl/live en de Facebook Live van Op De T en Gebouw-T.